Seppälä,mjöd,gurka och jonte.

/ Permalink / 0

Seppälä bjöd mej och Filtzon (vill se det som att det vara bara vi som fick,för vie så vip)på typ sötaste mellanmålet jag ngnsin ätit.Mashmallows,popcorn,munkr och mjöd, gratis bara man kom in. Dom hade även fått in nya kläder , och dom var sååå fina. Ska definitivt köpa nåt därifrån bara jag får råd.
Idag är det ju valborg och jag taggar årets första utefest, nämligen hoviska. Först middag med potato club och sen ner mot stranden. Vi hörs närmare jul. 

Kärlek till alla,ta hand om er och varandra i vappenfirandet ❤

Kamera och telefon

Allmänt / Permalink / 0
Igår och i förrgår satt jag i ca 2 timmar och kollade igenom,raderade,och flyttade över bilder från telefonen och kameraminneskortet till ett USB-minne. Fick så himla nostalgi av bilder ända från 2012 och jag grät en smula, över alla fina människor som finns på bilderna men inte finns här i verkligheten längre. Saknar människorna, saknar högstadiet, saknar sommaren, saknar julen, saknar komfirmationen osv osv.
Fanns så många fina minnen.
Läste även en bok för första gången på typ 134 år och jag älskade det.
Skrev senare en kolumn om det också.
 
Det där är något jag saknar också.
Sidan av mig som läser böcker,som skriver långa texter i dagböcker och på bloggen och fotograferar allt som tilltalar mina ögon på ett eller annat sätt.
 
 
 
 
Här är några av bilderna jag hittade.
Alla är minnen, men av vadm det håller jag för mig själv.
 
 
 

Det är nu jag lever

Allmänt / Permalink / 0
 
 
 
Igår for jag och några av mina nyinförskaffade vänner och åt på kvällen.
Efter det gick vi ut på stan, och sökte efter nån butik som hade öppet efter 22.00 , det resulterade i att vi gick runt kind of hela Vasa, tills vi till slut hittade en bensinstation som var öppen.
Kvällen slutade i den typ finaste delen av Vasa i en lägenhet på 6e våningen , ätandes choklad och vindruvor, kollandes på solnedgången och vasa skyline.
Skrattade i timmar, och kvällen blev riktigt lyckad och fin , trots att den var "så jävla spontan".
Idag har jag intervalltränat med bästaste pojken på denna jord, och inte så mycket annat.
Ska till stan även idag troligtvis, shoppa lite kanske.
 
Hoppas ni har en underbart fin dag <3
Till top